La mastertools.ro intelegem ca incheierea unei vanzari nu este sfarsitul ci inceputul unei relatii de colaborare.

De aceea venim in intampinare dvs. cu un pachet complet de servicii post vanzare si va punem la dispozitie accesorii, consumabile, service in perioada de garantie cat si in afara acesteia si nu in ultimul rand piese de schimb pentru toata gama de produse disponibile pe site-ul www.mastertools.ro.

In atelierul de reparatii, tehnicieni nostri va ofera reparatii de calitate, cu piese originale efectuate in cel mai scurt timp, atat in perioada de garantie, cat si in postgarantie. De asemenea, prin intermediul partenerilor nostri, va punem la dispozitie servicii de reparatii profesionale in majoritatea oraselor mari din Romania.

Pentru cei care au nevoie de diverse componente sau piese de schimb va oferim posibilitatea de a le comanda, pentru produsele comercializate de noi.

Pentru a comanda piese de schimb sunt necesare informatii detaliate cu privire la:

- marca produsului

- denumirea produsului

- codul de produs

- seria de fabricatie (ocazional)

- de asemenea, tehnicieni nostri va pot solicita informatii suplimentare pentru a va ajuta sa identificati corect produsul si piesa necesara.

Pentru a comanda piese de schimb, va rugam sa ne contactati la:

Telefon:  0735 199 024

e-mail:    office@mastertools.ro

Precizari:

Deoarece constatarea defectului si identificarea piesei nu este efectuata intr-un atelier specializat, reprezentantii mastertools.ro nu isi asuma raspunderea pentru identificari gresite sau incomplete ale defectului, montajul pieselor, reglaje etc.

Clientul intelege ca montarea anumitor piese necesita o inalta calificare.

De asemenea, reprezentantii mastertools.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru amplificarea defectelor generata de repararea defectuoasa, efectuata de personal necalificat.

Mentionam ca interventia neautorizate in interiorul sculelor si utilajelor, utilizarea de piese de schimb si accesorii neconforme poate duce la anularea garantiei produselor.

IMPORTANT

Montarea necorespunzatoare, de personal necalificat, repararea cu piese neconforme sau nepotrivite a sculelor si utilajelor poate provoca functionarea defectuoasa, ranirea severa sau chiar moartea!

Cauzele enumerate mai sus nu pot sa acopere toate situatiile periculoase. Va rugam sa fiti responsabili.

Prin comercializarea pieselor de schimb mastertools.ro NU incurajaza reparatiile efectuate de personal necalificat si in afara atelierelor specializate. Reparatiile trebuiesc facute in conformitate cu recomandarile fiecarui producator in parte.

Sus