• Stoc epuizat

HOZELOCK Tambur cu rulare automata echipat cu 20 m de furtun

HOZELOCK

Cu sistem de prindere in perete si rulare automata, include 1 lance, 1 conector furtun, 1 conector Aqua Stop, 1 racord robinet 3/4" - 1/2", furtun de alimentare de 2 m.

476,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

HOZELOCK Tambur cu rulare automata echipat cu 20 m de furtun

Usor de folosit: mecanismul bobinei se blocheaza automat, astfel incat sa nu trebuie sa tineti furtunul tensionat. Pentru a va derula mai mult furtun, trageti pur si simplu furtunul si mecanismul se va debloca, permitandu-va sa udati cu usurinta diferite parti ale gradinii. 
Cand este timpul sa derulati inapoi furtunul, dispozitivul deblocheaza tamburul, iar sistemul automat de rebobinare preia controlul in timp ce sistemul intinde furtunul fara nici o indoire, incurcatura sau efort.
Tamburul stocheaza si protejeaza furtunul intr-o carcasa de polipropilena rezistenta la radiatii UV, asigurand protectia furtunului si prin urmare, prelungind durata de viata a acestuia.
Grad de acoperire de 180 de grade - suportul robust de perete permite pivotului tamburului sa se roteasca la 180°, permitandu-va sa ajungeti in fiecare parte a gradinii.
Blocare integrata pentru copii - aceasta incuietoare convenabila impiedica scoaterea furtunului de catre copiii, asigurand ca furtunul este scos numai atunci cand este nevoie de apa pentru gradina.

 

 

 
 

 

HOZELOCK
.24900009

Fisa tehnica

Functii
Aspirare
Putere (W)
1300 - 1999 W
Regim de lucru
Profesional

Sus